1. Gün yazısı
Kalçalarınızın genişliğinden mi şikayet ediyorsunuz? Pek çok kadının başlıca derdi olan kalça problemini çözmek için besinler iş başında! Günlük beslenmenizde uygulayacağınız çeşitli beslenme stilleri ile kalça ve basen bölgelerinizdeki fazla yağlı görüntüden kurtulmanız mümkün. Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var ve bu diyet her yerde kolayca bulabileceğiniz besinlerden oluşuyor. Ayrıca besinlerin oldukça ekonomik olması, uygulamayı kolay kılıyor. Kalça ve basenle beraber bacak bölgesindeki (kalça ve diz arası bölüm) fazla yağ dokusunu da etkileyen bu beslenme şekli, istediğiniz beden ölçülerine ulaşmanıza da yardımcı oluyor.
Şimdi alışveriş zamanı! Bu beslenme programı için gerekli malzemeler:
Kuru kayısı, kuru erik badem, sade yulaf, fındık, diyet süt, diyet yoğurt, taze meyvelerden elma, sebzelerden kereviz, turp, tere, roka, maydanoz, barbunya ve patates
Not: yarım çay bardağı fındık ve yarım çay bardağı badem öğütülmüş olmalı.
1. gün
Güne başlarken: Yarım litre ılık su (2 tatlı kaşığı greyfurt suyu ilave edilmiş)
Kahvaltı: Bir gece önceden 3 kuru kayısı ve 3 kuru erik suda bekletilir ve yumuşamış haliyle 250 cc süt içine konularak 2 tatlı kaşığı öğütülmüş badem ve fındık karışımı ile 2 kaşık sade yulaf eklenir. Kahvaltınız hazır!
Arada: yeşil elma ve yarım litre su alınmalı
Öğle: 1 kepçe haşlanmış barbunya ve 250 gr diyet yoğurt (1 tatlı kaşığı öğütülmüş fındık badem karışımı ilave edilmeli) ve yanında bol limonlu tere ve roka salatası
Arada: 1 yeşil elma- yarım litre ılık su
Akşam üstü: 250 cc light süt ve 500 cc ılık su
Akşam: 1 orta boy patates (fırında pişirilmeli veya haşlanmalı) yanında 50 gr tuzsuz peynir ve büyük bir kase tere-roka-maydanoz salatası (bol limonlu, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş badem fındık karışımı ilave edilmeli) Yatmadan 1 saat önce kivi ve yarım litre su ile günü bitirmeli
2. gün
Güne başlarken: Yarım litre ılık su (2 tatlı kaşığı limon suyu ilave edilmiş)
Kahvaltı: Bir gece önceden 3 kuru kayısı ve 3 kuru erik suda bekletilir ve yumuşamış haliyle 250 cc süt içine konularak 1 tatlı kaşığı öğütülmüş badem ve fındık karışımından ilave edilerek, 3 kaşık sade yulaf eklenir.
Arada: Portakal ve yarım litre su alınmalı
Öğle: 1 tabak kereviz ve yanında bol limonlu tere, roka ve kırmızı turp salatası(1 tatlı kaşığı öğütülmüş fındık ve badem ilave edilmeli)
Arada: Portakal ve yarım litre ılık su
Akşam üstü: 250 gr diyet yoğurt ve 500 cc ılık su
Akşam: 1 tabak kereviz ve yanında büyük bir kase tere-roka-maydanoz salatası (bol limonlu, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş badem fındık karışımı ilave edilmeli) Yatmadan 1 saat önce 1 ajda bardağı light süt ve 1 kivi alınmalı.