HAZIRLANIŞI Orta boyda bir tavanın içinde 2 tatlı kaşığı mayonezi ısıtın. Ardından üzerine doğranmış taze soğanı koyup, yumuşayıncaya kadar karıştırarak kavurun (Yaklaşık 2 dakika). Tavaya dilimlenmiş mantarları da ekleyip, 5 dakika daha kavurun. Kapağını kapatarak tavayı 5 dakika daha ocağın üzerinde tutun. Tuz, kekik, karabiber, pulbiber serpin ve ocağın üzerinden alın. Yoğurdu mantarların üzerine döküp, karıştırın. Servis tabağına alın, kıyılmış maydanoz serperek, servis yapın.
MALZEMELER * 2 tatlı kaşığı az kalorili mayonez * 1/2 kase doğranmış taze soğan * 2 kasenin alacağı kadar dilimlenmiş mantar (yemeklik kültür mantarı) * 1 çay kaşığı tuz * 1 çay kaşığı kekik * 1/2 çay kaşığı pulbiber * 1 tutam karabiber * 1/4 kase kadar az yağlı yoğurt * 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz