![](http://img.takvim.com.tr/i/spacer_trans_1x1.gif) |
Hafif gıdalar ye; enerjik kal!
* Terleme ile artan sıvı kaybını karşılamak için, mutlaka günde 2.5-3 litre su için.
* Kızartmalar, yağlı gıdalar, sakatatlar yerine ızgara, buğulama, haşlama olarak hazırlanmış veya yağı alınmış etleri tercih edin.
* Hafif besinleri 3-4 saat ara ile 3 ya da 4 ara öğün tüketin.
* Porsiyonları küçük tutun.
* Kan şekerinizi düzenleyen, kepekli ekmek, bulgur, kepekli makarna gibi gıdalar yiyin.
* Bağırsaklarınızın çalışmasını kolaylaştıran salata, tam buğday ekmeği, sebze yemekleri, meyve gibi posalı gıdaları tercih edin.
* Gazlı, kafeinli içeçekler yerine taze sıkılmış meyve suyunu tercih edin.
|
| | | DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
![](http://img.takvim.com.tr/i/spacer_trans_1x1.gif) |
EKONOMİ |
![](http://img.takvim.com.tr/i/ikon_cikis.gif) |
IMKB E: 51.986,630 D:% 3,86 |
| |
![](http://img.takvim.com.tr/i/ikon_sabit.gif) |
DOLAR S: 1,288 D:% -0,43 |
| |
![](http://img.takvim.com.tr/i/ikon_sabit.gif) |
EURO S: 1,774 D:% -0,37 |
|
|
|
|
|
AKTÜEL |
![](http://img.takvim.com.tr/i/header_sag.gif) |
|
|
GÜNE BAKIŞ |
![](http://img.takvim.com.tr/i/header_sag.gif) |
|
|
EKONOMİ |
![](http://img.takvim.com.tr/i/header_sag.gif) |
|
|
MAGAZİN |
![](http://img.takvim.com.tr/i/header_sag.gif) |
|
|
|
|
![](http://img.takvim.com.tr/i/spacer_trans_1x1.gif) |
|