Kahvaltı: * 1 bardak portakal suyu * 1 bardak yağsız süt ve 1 çorba kaşığı kahvaltılık gevrek * 1 muz * Domates, salatalık, yeşil biber, vb. (arzu edilen miktarda) * 1 ince dilim kepek ekmeği * 1 çay kaşığı bal
Öğle yemeği: * Tavuk göğsü ile hazırlanmış yeşil salata * 1 su bardağı yağsız yoğurt * 1 ince dilim kepekli ekmek * 1 portakal
Akşam yemeği: * 250 gram ızgara balık * 4 yemek kaşığı esmer pirinç pilavı * Haşlanmış brokoli ve domates * Semizotu salatası (1 tatlı kaşığı zeytinyağı, domates, salatalık, yeşil soğan, yeşil biber ilavesiyle) * 1 dilim kepek ekmeği * 1 elma
Aralarda acıkınca: * 1 adet meyve veya 4 kuru kayısı veya 4 taze ceviz veya 8 adet taze fındık