HAZIRLANIŞI Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. Teflon tavada soteleyin. Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3.5 su bardağı suyu ekleyin. Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyip karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirin. Kaselere paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 7-8 adet mantar * 1 adet küçük soğan, tuz * 125 gr margarin * 2 çorba kaşığı un * Yarım su bardağı süt * 1 et suyu tableti * 3.5 su bardağı su * Yarım paket krema * Üzerine: 1 çorba kaşığı tereyağı