HAZIRLANIŞI Fındıkları yağsız olarak bir tavada çok az kavurun. Şeftaliyi soyup 6 dilime ayırın. 4 dilimini küp küp doğrayın. Vanilya aromalı pudingi sos tenceresine boşaltıp sütle koyu bir kıvam elde edene kadar iyice çırpın. Kavrulmuş fındığı ilave edin. Hazırladığınız pudingin yarısını tatlı bardaklarına paylaştırın. Doğranmış şeftaliyi üzerine serpin ve üzerine artan pudingi ilave edin. Tatlıyı 1 saat buzdolabında bekletin. Artan şeftaliyi incecik dilimleyin. Servis yapmadan önce bunlarla süsleyin. Öneri: Dilerseniz tatlınızı hazırlarken fındık yerine ceviz de kullanabilirsiniz veya çikolatalı puding tercih edebilirsiniz.
MALZEMELER (4 kişilik) * 1 paket vanilya aromalı pudding (Sütle hazırlanacak, pişirilmiyor.) * Paket üzerindeki kadar süt * 40 gr kıyılmış fındık * 1 adet şeftali