Kremalı Mantarlı Tavuk Hazırlanışı Eti temizleyip ince ince dilimleyin. Kornişonları da ince kesin. Soğanı soyup küp küp doğrayın. Kabağı yıkayıp şeritler halinde kesin. Mantarları yıkayıp incecik dilimleyin. Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Kızdırılmış sıvıyağ ve margarin ile eti porsiyonlar halinde 4 dakika kadar pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp tavadan alın. Soğanı aynı anda yağda kavurun. Kornişon, mantar ve kabağı da ekleyip biraz daha kavurun.Üzerine et suyunu döküp pişirin. Hardal ve süt kremasını ekleyip, tuz karabiberle tatlandırın. Eti de tavaya alıp biraz daha pişirin. Makarnayı yağlayın. Mantarlı tavukla birlikte servis yapın.
MALZEMELER (4 kişilik) * 500 gr tavuk göğsü * 7 kornişon turşu * 1 adet kuru soğan * 1 küçük kabak, 250 gr mantar * 200 gr makarna * 1 çorba kaşığı margarin * 2 çorba kaşığı sıvı yağ * 2 tatlı kaşığı hardal * 150 gr süt kreması * Tuz, karabiber