HAZIRLANIŞI Bir havanda, iki üç defa da olmak üzere Hindistan cevizi ile azar azar 1 çay bardağı sütü koyarak dövün. Hindistan cevizi iyice ezilince sütün tamamına karıştırın ve 10 dakika karıştırarak kaynatın. Bir tülbentten geçirerek başka bir tencereye aktardıktan sonra toz şekerle bir tutam tuzu katın ve tekrar kaynamaya bırakın. Pirinç ununu 1 bardak suyla eritin ve kaynamakta olan şekerli süte sicim gibi akıtarak ve bir yandan da karıştırarak iyice yedirin. Çorba kıvamına gelinceye dek sürekli karıştırarak pişirin. Kaselere paylaştırın üstlerine badem serpin.
MALZEMELER (6 kişilik) *8 su bardağı süt * 1.5 su bardağı süt * 1 su bardağı Hindistan cevizi * 1 çay bardağı pirinç unu * 1 bardak çekilmiş badem * 1 çimdik tuz