Karides Güveç HAZIRLANIŞI Karidesleri iyice temizleyin. Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup, küçük küçük doğrayın. Tereyağında pembeleşinceye kadar kavurup, karidesleri ilave edin. Küp şeklinde doğradığınız domatesleri, küçük kestiğiniz sivri biberleri, ilave edin. Tuz, karabiber ve suyu da ekleyip, 5 dakika kadar pişirin. Daha sonra güveç kaplarına paylaştırıp üzerine kaşar peyniri rendesini serpin. Fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar tutun. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER (5 kişilik) * 1 kg karides, karabiber * 3 adet domates, tuz * 1 adet kuru soğan * 3 adet acı sivri biber * 100 gr kaşar peyniri * 5 diş sarımsak * 2 çorba kaşığı tereyağı * Yarım su bardağı su