HAZIRLANIŞI Frambuazları püre haline getirin. Esmer şekeri 1 su bardağı su ile bir tencereye alın. Orta hararetli ateşte şeker eriyene kadar karıştırın. Ayrı bir kapta mısır nişastasını diğer 1 su bardağı su ile karıştırın. Nişastalı suyu ocaktaki tencereye katın ve sürekli karıştırın. Püre haline getirdiğiniz frambuazları da tencereye alın ve karıştırmaya devam edin. Pelte donuklaşmaya başlayınca ocağı kapatın. Pelteyi 2 kaseye veya kuplara pay edin ve buzdolabında soğutun. Arzuya göre meyve ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER (3 kişilik) * Su bardağı frambuaz * 2 su bardağı su * 3 çorba kaşığı esmer şeker * 2 tatlı kaşığı mısır nişastası * Süslemek için: Nane yaprakları * Herhangi bir taze meyve