Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 04 Mart 2005
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lezzet sofrası
Naneli Cacık
Sebzeli Pilav
Bunları Biliyor Musunuz?

Sebzeli Pilav



HAZIRLANIŞI Havuçları ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Pirinçleri ayıklayıp, yıkayın. Tereyağında, havuçlar yumuşayıncaya kadar kavurun. Pirinçleri ekleyip, kavurmaya devam edin. Pirinçler kaşıktan ayrılma kıvamına gelince, bezelyeleri katın. Tavuk suyunu ekleyin. Tuz ve bir tutam toz şekerle tatlandırıp, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Pilavın üzerine kağıt havlu serip kapağını kapatın ve 20 dakika suyunu çekmesini bekleyin. Dereotunu yıkayın ve ince ince kıyın. Pilava karıştırıp, servis yapın.

MALZEMELER (4 kişilik)
* 2 küçük havuç
*
3 su bardağı pirinç
* 2 su bardağı bezelye
*
100 gr tereyağı l4-5 su bardağı tavuk suyu
*
1 demet dereotu
* Toz şeker, tuz




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Ağrılarım dinmiyorGrip aşısının özellikleri
Her saat ayrı bakım!Demokrasi evlilikte de gerekli
Emziren annelere önemli uyarılarLezzet sofrası
Çizgi ötesiAşk günlüğü
Tıp sözlüğü
GÜNCEL
Figüran Figüran dehşeti
Kendisinden boşanmak isteyen eşinin kavgalarına tanık olarak...
'Yedisini de doğuracağım'
Vicdansızlara müebbet
Dedikodu cinneti
F-16 yere çakıldı, 2 pilottan...
1 milyona kiralık otel
Gaspçı yaptı
SPOR
Lig Lig alev alev
Lider Fenerbahçe için ligde çok zorlu bir seri başlıyor. Kanarya'nın...
Çalımbay'ın Pancu planı!
Bu işi bitirelim
Fenerbahçe'nin gerçek doktoru
Hagi'den emirler
Yeterli değil
İbrahim Ege korkuttu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Yağmur 7 C,Kapalı 3 C
ANKARA - Yağmur 9 C,Kapalı -2 C
IZMİR - Kapalı 11 C,Kapalı 1 C
ANTALYA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 9 C
ADANA - Fırtına 21 C,Par. Bul. 11 C
EKONOMİ
IMKB E: 27.558,880 D:% 1,22
DOLAR S: 1,273 D:% 0,00
EURO S: 1,672 D:% 0,00
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu