Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 30 Ekim 2004
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Ramazan Sofrası
Düğün Çorbası
İncir Yağlaması
Bunları Biliyor Musunuz?

Ramazan Sofrası



Çerkez Tavuğu
Hazırlanışı: Temizlenmiş, yıkanmış bütün tavuğu haşlayarak, kemiklerinden ayırıp didin. Kurutulmuş biberleri haşlayıp, çekirdeklerini çıkartın. Bir miktar ceviz içi, biber, sarımsak ve ekmek içini robottan geçirin. Kalan cevizi de robottan geçirip, sıkarak yağını bir fincana alın. Biberli karışıma soğuk tavuk suyunu, karabiber ve tuzu ilave edip, karıştırın. Didilmiş eti servis tabağına alın, üzerine bu karışımı dökün. Ceviz yağını da üzerine gezdirin ve toz kırmızıbiber ve cevizle süsleyin.

MALZEMELER (6 kişilik)
* 1 adet bütün tavuk
*
1 kg ceviz içi, 4 diş sarımsak
* Kurutulmuş kırmızı biber
*
4 dilim ekmek içi
* 2 tatlı kaşığı kişniş
*
6 su bardağı tavuk suyu
* Tuz, karabiber




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Kalp hastalıkları nedenleriDiyabetlilere grip aşısı...
Yorgunluk sendromuBeyin damarlarına...
Kalsiyum zayıflatırEv yapımı maskeler
Aşkın ömrü 30 ayGöz sağlığı için halk semineri
GÜNCEL
Yalan Yalan söyleyip öldürdü
Yanında büyüdüğü kadının kızıyla imam nikahı kıyıp evlenen genç, terk...
Mirasçı aranıyor
'Çorba parası' cinayeti
Türkiye, 81. yılı coşkuyla...
Hamsiye Ramazan vurgunu
Ceviz her derde deva
13 yaşında Yağız Ozan
SPOR
Dolmabahçe'de Dolmabahçe'de düello günü!
Lider F.Bahçe'nin 16 puan gerisindeki Kartal, derbiye prestij gözüyle...
Önce savunma
Derbiyi severim
Gevşemek yok
Fırtına patladı: 4-1
İsveç Ligi'ne dikkat!
Malatya tam gaz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Yağmur 21 C,Yağmur 7 C
IZMİR - Açık 28 C,Açık 11 C
ANTALYA - Açık 26 C,Açık 15 C
ADANA - Fırtına 27 C,Fırtına 16 C
EKONOMİ
IMKB E: 22,900 D:% 1.48
DOLAR S: 1,473,000 D:% 0.00
EURO S: 1,871,000 D:% 0.00
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu