HAZIRLANIŞI Hindi göğsünü kusbaşı büyüklüğünde küçük küçük doğrayın. Daha sonra soğanı soyup piyaz seklinde kıyın. Soğanlardan sonra domatesi soyup fındık büyüklügünde parçalara kesin. Biberleri de ince ince kesin. Derin bir tencerede veya tavada yağı iyice kızdırın. İçine doğradığınız hindi parçalarını atıp biraz kızarana kadar, 5 dakika civarında kavurun. Üzerine soğanı ekleyip pembeleşene kadar kavurun ve sivri biberi katıp 2-3 dakika daha pişirin. Domates, salça, kekik, tuz, biber, 1.5 su bardağı su ilave ederek, 10 dakika kaynatın. Sıcak olarak yanında sade pilavla servis yapabilirsiniz.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 1 adet hindi göğsü * 1 çorba kaşığı salça * 1 çay kaşığı kekik * 1 fincan sıvı yağ * 2 adet kuru soğan * 2 adet domates, 4 sivri biber * Tuz, karabiber