Karpuzatan Semti havaalanına yakın bir yerde. Bütün sucuk-pastırma fabrikaları bu mıntıkada kümelenmiş. Çoğunun sahibi birbiriyle akrabaymış zaten. Birini gözüme kestirip, kapı görevlilerine meramımı döküp, patrona ulaşıyorum. İzin çıkınca da giriyorum içeri. Şimdi adını, firmasını yazsam hem gizli reklam hem de öbürkülere ayıp olur. Aslında tümü devletin her daim kontrol ettiği, hijyene, temizliğe, düzene, kurallara uygun legal yerler bunlar. UĞUR DÜNDAR GİBİ Çok sıkı kontrol ettim, Uğur Dündar ustamın bütün taktiklerini uyguladım yine de bir hata göremedim tesiste. Sonra ürün müdürleriyle tanışıp bütün fabrikayı dolaştım. Pastırmanın yolculuğu şöyledursun; sucuk, salam, sosis ve kavurma nasıl yapılır hepiciğini öğrendim.