HAZIRLANIŞI Yumurta, vanilya, limon rendesi ve şekeri elinizle iyice karıştırın. Yumuşamış margarini ekleyip, karıştırmaya devam edin. Beyazlaşıp, köpükleşen karışıma unu yavaş ekleyerek, kulak memesi yumuşaklığında bir kurabiye hamuru hazırlayın. Tezgah üzerine alarak, iyice yoğurup, 20 dakika dinlendirin. Hamurdan ceviz kadar parçalar koparıp, elinizin içinde yuvarlayıp bastırın. Önce çırpılmış yumurta akına, sonra Hindistan cevizine batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. 175 dereceye ayarladığınız fırında, 15 dakika pişirin.
MALZEMESİ (8 kişilik) * 2 yumurta l1 su bardağı şeker * 150 gr margarin * 1 paket vanilya * 5-5.5 su bardağı un * 1 adet limon kabuğu rendesi * Üzeri için: 1 yumurta akı * 6 yemek kaşığı Hindistan cevizi