HAZIRLANIŞI Elmaları soyup, küp şeklinde doğrayın. Yumurta ve şekeri çırpın, unu ilave edin. Yarım fincan suyu, 1 çay bardağı dövülmüş cevizi, küçük doğranmış elmayı, 1 paket kabartma tozunu, 1 çay kaşığı tarçını da ekleyip şöyle bir karıştırın, kalıbı yağlayıp karışımı içine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece sıcak fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın. Daha sonra dilimleyerek servis yapın.
MALZEMESİ (6 kişilik) * 4 yumurta * 4 kahve fincanı şeker * 4 kahve fincanı un * 1 paket kabartma tozu * Yarım fincan su * 2 elma, 1 çay kaşığı tarçın * 1 çay bardağı dövülmüş fındık veya ceviz