HAZIRLANIŞI Margarini ve unu kavurun. Şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek, kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın. 25 dakika kadar mikserle çırpın. Vanilya ekleyin ve 5 dakika kadar daha çırpın. Üstü için: Çilekleri makineden geçirin, içine şeker ekleyerek pişirin. 1 çorba kaşığı nişastayı sulandırıp eritin, çileğe karıştırarak ekleyin. Kaynadıktan sonra bu karışımı tavuk göğsünün üzerine dökün, soğumaya bırakın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * Yarım paket margarin * 3 fincan un, 1 litre süt * 8 yemek kaşığı şeker * 1 paket vanilya * Üzeri için: Yarım kg çilek * 2.5 yemek kaşığı şeker * 1 çorba kaşığı nişasta