Kağıt Kebabı HAZIRLANIŞI Bir kabın içine küp küp doğradığınız patatesleri, küçük doğradığınzı havuçları, eti, sıvı yağı, arpacık soğanları, karabiber ve suda eritilmiş domates salçasını karıştırın. Eğer bezelyeniz konserve ise en son karıştırın. Sonra bir fırın poşetinin içine unu dökün ve poşetin ağzını kapatarak unu poşetin her yerine dağılacak şekilde çalkalayın. Yaptığınız karışıma biraz da tuz ekleyip poşete doldurun ve ağzını bağlayın. Poşetin içi hava dolduğundan ve buharının az da olsa dışarı çıkması gerektiğinden, bıçakla poşete 4-5 defa küçük delikler açıp 220 derece sıcaklıkta 45 dakika süreyle pişirin.
MALZEMESİ (6 kişilik) * 700 gr küçük doğranmış et * 6-7 adet arpacık soğanı * 3 adet orta boy havuç * 4 adet orta boy patates * Yarım kg bezelye * 1 yemek kaşığı domates salçası * Yarım çay bardağı sıvı yağ * Karabiber, tuz * 1 yemek kaşığı un