Etli Ekmek (8 kişilik) 160 gr domates ezmesi, sirke, 125 ml su, 1 sarımsak, fesleğen, kekik ve tuzu pişirin. Yarım kilo hindi, 200 gr yulaf ezmesi, yumurta, 100 gr. kabak ve domatesli karışımı kaseye koyun, karıştırın. Somun şeklini verin ve yağlanmamış bir tepsiye yerleştirin. 45 dakika 175 derece fırında pişirin. Kalan domates sosundan alıp, somunun üzerine dökün. 15 dakika pişirin. Ekmeği dilimlemeden önce soğumasını bekleyin. Artan domates sosunu yanında servis yapın.
Spagetti Kabak (4 kişilik) 900 gr ikiye bölünmüş kabağı, kesik yerleri alta gelecek şekilde pişirme kabına koyun. 60 ml su ekleyin. Fırında yumuşayana kadar tutun. Tavada yağla 1 soğanı kavurun. Kabağı ekleyin kızarmaya başlayıncaya kadar pişirin. 4 domates, tuz ve biberi ekleyin, pişirin. Çatalla kabağın liflerini bir kaseye kazıyın. Kalan yağ ile karıştırın. Bir kasesinin ortasına kabakları koyun ve kenarlarına sebzeli karışımdan dökün.
Yulaf Ezmeli Pankek 125 gr yulaf ezmesi, 60 gr beyaz peynir, 4 yumurta akı, vanilya, tarçın ve Hindistan cevizini blenderde pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Yapışmaz bir tavaya bir miktar yağ ekleyin. Harcı döküp orta ateşte iki tarafı kızarana kadar pişirin.