3. Safha Mıamı Diyeti
1. ve 2. gün Kahvaltı: Yarım greyfurt, sebzeli tuzlu kek, sütle pişirilmiş cevizli-tarçınlı yulaf ezmesi, tatlandırıcı ve yağsız sütlü çay veya kahve. Öğle: Krem peynirli biftek dürüm, elma. Akşam: Izgara tavukgöğsü, buharda kuşkonmaz, kuskus, peynirli marul salatası. Tatlı: Çilekli vanilyalı yoğurt. Kahvaltı: Portakal, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kepek ekmeği, tatlandırıcılı-yağsız sütlü çay veya kahve. Öğle: Ton balıklı salata, tatlandırıcılı jöle. Akşam: Kavrulmuş tavuk ve sebze, lahana salatası. Tatlı: Limonlu Ricotta tatlısı.
3. ve 4. gün Kahvaltı: Greyfurt, omlet, tahıl ekmeği, çay. Öğle: Çavdar ekmeğine yağsız peynir-salam, elma. Akşam: Dana biftek, ıspanak, karnabahar püresi, domates salatası. Tatlı: Çikolata soslu kayısı. Kahvaltı: Greyfurt, sütle yulaf ezmesi, Haşlanmış yumurta, kepek ekmeği, az şekerli meyve ezmesi, çay veya kahve. Öğle: Domatesli tavuk salatası, kavun, 4 kaşık yağsız-şekersiz yoğurt. Akşam: Sebzeli somon, buharda bezelye, pirinç pilavı, yeşillik salata. Tatlı: Çikolatalı armut.
5. ve 6. gün Kahvaltı:Yarım greyfurt, yumurta beyazıyla omlet, 1 dilim kepek ekmeği, tatlandırıcılı ve yağsız sütlü çay veya kahve. Öğle: Peynirli domates-marul salatası, 4 kaşık yağsız-şekersiz ahududulu yoğurt. Akşam: Sığır eti-biber ve mantar kebabı, esmer pirinç, avocado ve domates salatası. Tatlı: Bademli Ricotta. Kahvaltı: Taze yaban mersini, tarçınlı sürpriz, tatlandırıcılı ve yağsız sütlü çay veya kahve. Öğle: Tavuklu- yeşillik salata. Akşam: Dereotlu kabak yemeği, roka salatası. Tatlı: Benmari erimiş çikolataya batırılmış çilek.
7. ve 8. gün Kahvaltı: Sebzeli omlet, tahıl ekmeği, az şekerli meyve ezmesi, çay. Öğle: Ton balıklı salata, tatlandırıcılı jöle. Akşam: Izgara tavuk, kuskus, marul. Tatlı: Çikolatalı kek. Kahvaltı: Meyve kokteyli, yumurta, salam, tahıl ekmeği, meyve ezmesi, çay. Öğle: Tavuklu salata. Akşam: Izgara biftek, buharda bezelye, domates, rokatere salatası. Tatlı: Çilek.
9. ve 10. gün Kahvaltı: Portakal, ıspanaklı tuzlu kek, tahıllı ekmek, çay. Öğle: Yoğurlu kuskus salatası, taze nektar. Akşam: Folyoda balık, dereotlu kabak, domates, kavun. Tatlı: Çilek. Kahvaltı: Greyfurt, yulaf ezmeli pankek, çay. Öğle: Kepek ekmeği üzerine biftekli sandviç, elma. Akşam: Fırında tavuk, spagetti kabak, karışık salata. Tatlı: Yağsız ve şekersiz vanilyalı yoğurt ile dilimlenmiş nektarin ve taze yaban mersini.
11. ve 12. gün Kahvaltı: Yoğurt-çilek kiraz, vişne, dut), çay. Öğle: Marul salatası, kepekli pideye hindi sandviç, yoğurt. Akşam: Izgara et, kuşkonmaz, kızarmış patates, salata. Tatlı: Peynirli kek. Kahvaltı: Greyfurt, yumurta, kepek ekmeği, çay. Öğle: Biftek dürüm, nektarin. Akşam: Domatesli balık, ızgara kuşkonmaz, karışık salata. Tatlı: Çikolatalı kayısı.
13. ve 14. gün Kahvaltı: Greyfurt, domatesliıspanaklı omlet, çay. Öğle: Kırmızı biber içine sebze-beyaz peynir, yaban mersini, kavun. Akşam: Izgara terbiyeli tavuk, cevizli- hindiba-marul salatası, kuskus, humus. Tatlı: Armut. Kahvaltı: Pankek, çay veya kahve. Öğle: Hindi-yeşillikle salata. Akşam: Fırında balık, ızgara domates, buharda Brüksel lahanası, enginar (pişmiş) salatası-domatesyeşil soğanla). Tatlı: Çilek.
|