HAZIRLANIŞI 50 gr yağı şekerin yarısı, vanilya ve bir tutam tuz ile iyice çırpın. Yumurta sarısı, yoğurt ve limon kabuğu rendesi ile karıştırın. Unu eleyerek ekleyin ve yoğurun. Hamuru buzdolabında 1 saat bekletin. Kalan yağı eritin, kalan toz şeker ve galeta ununu yağda kavurun. Hamuru unlanmış tezgahta 3 mm inceliğinde açın. 8 cm çapında daireler kesin. Her birinin ortasına yarım tatlı kaşığı marmelat koyun ve yarım daire şeklinde kapatın. Kenarlarının iyice yapışması için una bulanmış çatalla bastırın. Bohçaları kaynar suda kısık ateşte 10 dakika pişirin. Sudan çıkartın, kavrulmuş galeta ununa bulayın ve üzerine pudra şekeri serpin.
MALZEMESİ (6 kişilik) * 125 gr margarin * 4 çorba kaşığı toz şeker * Vanilya, tuz * 1 yumurtanın yarısı * 200 gr süzme yoğurt * 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi * 125 gr un, 100 gr galeta unu * 100 gr erik marmelatı * 1 yemek kaşığı pudra şekeri