HAZIRLANIŞI Erişteyi normal makarna gibi tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün. Servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız sostan dökerek servis yapın. Sosu hazırlamak için 50 gr dövülmüş ceviz içi, 50 gr dövülmüş fındık içi, 2 diş sarımsak (ince kıyılmış), 1 kahve fincanı sıvı yağ, yeterince tuz ve biber, 1 kahve kaşığı kıyılmış taze fesleğeni bir kaseninin içinde iyice karıştırın. Hazırladığınız sosla birlikte erişteyi servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 4 kişilik hazır erişte * 1 çorba kaşığı fesleğen sos * 1 diş doğranmış sarımsak * 1 adet doğranmış domates (ince kıyılmış) * 100 gr doğranmış soğan (ince kıyılmış) * 1 çay kaşığı köri sosu * Yeterince tuz ve biber * 2 çorba kaşığı krema * 50 gram tereyağı