HAZIRLANIŞI Patatesleri tuzlu suda 20 dakika haşlayın. Soğan ve sarımsağın incecik doğrayıp kızgın yağda kavurun. Ispanağı ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak 7 dakika pişirin. Fırını 175 derece ısıtın. 50 gr süt kremasını ıspanağa ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ıspanağın biraz çekmesini bekleyin. Patateslerin soyup dilimleyin. Fırın kabını yağlayıp patatesleri yerleştirin, üzerine ıspanağı yayın. Ispanağa 4 tane çukur açın, içine yumurtaları kırın. Artan süt kreması ve peyniri ıspanağın üzerine paylaştırıp fırında 30 dakika pişirin.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 600 gr patates * Tuz, karabiber * 1 soğan, 2 diş sarımsak * 2 çorba kaşığı sıvıyağ * 650 gr ıspanak * 200 gr süt kreması * 4 yumurta * 100 gr rendelenmiş * Kaşar peyniri