HAZIRLANIŞI 2 su bardağı suyu, toz şeker ve margarin ekleyerek kaynatın. Unu karıştırarak ekleyin. Hamur kıvama gelince ocaktan alın. Yumurtaları teker teker hamura yedirin. Yağlanmış tepsiye kaşıkla ceviz büyüklüğünde hamurları ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin. Fırında bir süre bekletip kurutun. Humurların içlerine hazırladığınız kremayı doldurun. Sos malzemelerini bir tencerede karıştırıp pişirin. Soğuduktan sonra pastanın üzerine gezdirip servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * Hamur için 4 yumurta * 100 gr margarin * 1 su bardağı un * 1 tutam tuz, 1 kaşık şeker * Kreması için: 1 bardak şeker * 3 kaşık un * 1 yumurta, 2 bardak süt * 1 paket vanilya * Sosu için: 4 çorba kaşığı kakao * 2 çorba kaşığı un * 8 çorba kaşığı toz şeker * 1.5 su bardağı su