Paçanga Böreği HAZIRLANIŞI Pastırmaları ve soğanı ince ince kıyın. Margarin, soğan, biberler ve kıyılmış maydanozu sıra ile soteleyin. En son içine kaşar peynirini ekleyin. Yufkaları uzun şeritler halında kesip, bir ucuna hazırlanan harçtan koyun ve muska şeklinde sarın. Uçlarını yumunta beyazı ile yapıştırın. Domates, salatalık ve kırmızı lahanayı ince ince kıyın, yeşilliklerle beraber karıştırın. Limon ve mısırözü yağı ile marine edin. Tuzla isteğe göre tatlandırın. Servis tabaklarında bir miktar salatanın üzerine börekleri yerleştirip servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 100 gr pastırma * 2 adet yufka, tuz * 50 gr rendelenmiş kaşar peyniri * 1 soğan, 2 adet sivri biber * 1 yumurta * 1 çorba kaşığı margarin * Kızartmak için: Sıvı yağ * 1 tutam maydanoz, yarım kıvırcık * 1 adet domates, 1 adet salatalık * 100 gr kırmızı lahana * 1 çay bardağı mısırözü yağı