HAZIRLANIŞI Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini soteleyin. Patlıcanları soyup, yuvarlak dilimleyin. Tenceredeki etleri soğanlarla kaplayın. Üzerine doğranmış biberleri, onların üzerine yuvarlak dilimlenmiş bir domatesleri yerleştirin. Patlıcanları da koyup üzerine toz şeker ve tuz serpin. Tereyağını ekleyin. En üste diğer domatesi koyup, 1 kahve fincanı su ekleyin. Tencerenin ağzını yağlı kağıtla kapatıp, kapağı örtün. Hafif ateşte işmeye bırakın. Pişince biraz ılınmasını bekleyip, tabağa ters çevirerek servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 2 adet tavuk göğsü * 8-9 diş sarımsak * 2 adet domates * 1 adet kuru soğan * 6-7 adet sivri biber * 2 adet patlıcan l1 yemek kaşığı sıvı yağ * 1 tatlı kaşığı tuz * 1 tatlı kaşığı toz şeker * 1 yemek kaşığı tereyağı * 1 kahve fincanı su