HAZIRLANIŞI Soyulmuş soğan ve sarımsağı 2 çorba kaşığı sıvı yağda hafifçe kavurun. Baharatların tümünü ekleyin. Doğranmış domateslerini, kıyılmış maydanozları, pirinçle birlikte ilave edin. Kavurmaya deam edin. Et suyunu ekleyip pirinci kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin. Ara sıra karıştırın. Pirinçler suyunu çekince ocaktan alın. Üzerine kağıt havlu kapatıp demlenmeye bırakın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 1.5 su bardağı Amerikan pirinci * 2 soğan, 2 diş sarmısak * 3 çorba kaşığı sıvı yağ * Karabiber, tuz * Kırmızı toz biber, safran, Hintcevizi * 3 domates * Yarım demet maydanoz * 1.5 su bardağı et suyu