HAZIRLANIŞI Bir çorba kaşığı margarin ve yıkanmış eti kavurun. Doğradığınız soğanı ilave edip, biraz daha kavurun, domateslerin kabuğunu soyup doğrayın ve biraz su ilave edip karıştırın, pişmeye bırakın. 4 adet patlıcanı közleyin, kabuklarını soyup limonlu suya atın. Servis yapacağınız zaman, 2 çorba kaşığı margarini derince bir tavaya koyup, 3 kaşık un ilave edin, pembeleşinceye dek kavurun. Sudaki patlıcanları buna ilave edin ve kısık ateşte, tahta kaşıkla ezerek yedirin. Kaşar rendesi ekleyerek biraz daha pişirin. Daha önce pişirip bir kenarda beklettiğiniz kebabı servis tabağına alın, yanında beğendi ile servis yapın. MALZEMESİ (6 kişilik) * 1 kg beğendilik dana eti * 3 çorba kaşığı margarin * 150 gr kaşar peyniri * 1.5 su bardağı süt * 3 çorba kaşığı un * 4 adet patlıcan * 2 adet domates * 1 adet soğan, tuz