HAZIRLANIŞI Tencereyi ateşin üzerine oturtun içine 1 bardak şekeri koyup, yakın. Şeker karamel haline gelince ateşten alın. Karameli soğutun. Sütü ılıncaya kadar ısıtın. Şekeri ekleyin. Çekilmiş fındığı, margarini, vanilyayı ilave edip karıştırın. Yumurtaları bir kaba kırıp, çırpın. Bir kaseye sütlü harcı döküp daha sonra çırpılmış yumurtaları bir süzgeçten süzüp karışıma ilave edin. Karamel kabının içine sosu döküp, kabı fırın tepsisinin içine koyup, tepsinin içine su doldurun. Fırında 40-45 dakika pişirin. Ters çevirip servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 750 ml. süt * 7 yumurta * 2 su bardağı toz şeker * 1 paket vanilya * Yarım su bardağı ince çekilmiş fındık * 1 kaşık margarin