HAZIRLANIŞI Derin bir tencerede hazır muzlu pudingi ve sütü karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriniz. 3 yemek kaşığı margarini ilave edip iyice karıştırın. Çilekleri ayıklayıp, yıkadıktan sonra halka halka kesiniz. Hazır kekin tabanını servis tabağına alın, her iki katı portakal suyu ile ıslatın. Alt katın üzerine, dilimlenmiş çileklerin bir kısmını ayırıp, kalanını dizin, üzerine soğuttuğunuz muzlu pudingi yayın. Katı üzerine kapatıp, kalan muzlu puding ile üzerini kapatın. Çileklerle ve renkli şekerler ile süsleyip, soğuttuktan sonra servis yapın.
MALZEMESİ (6 kişilik) * 1 adet hazır 2 katlı kek * 1 paket hazır muzlu * 300 gram çilek * 500 gram süt * 1 paket margarin * Tuz, karabiber * 1.5 bardak portakal * Süslemek için: Renkli şekerler