Biber Paçası HAZIRLANIŞI Biberleri küçük doğrayın. Patlıcanları soyup, küp doğrayın. Tencereye yağı koyun, biberleri ilave edin. Biberler yumuşayınca patlıcanları ekleyin. Tuz ilave edin. Tenceredekileri öldürün sonra un koyun. Kaynayınca bulamaç haline gelebilecek miktarda su ekleyin. İyice koyulaşınca ateşten indirin ve soğumasını bekleyin. Sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Soğuyan bulamaca yoğurdu ilave edip karıştırın ve servis tabağına alın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 6-7 yeşil biber * 1 salçalık kırmızı biber * 1 patlıcan * 1 kase yoğurt * 3 diş sarımsak * 1-1.5 çorba kaşığı un * Bir miktar sıvı yağ, tuz * Su