Tavuk Sarma HAZIRLANIŞI Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın. Mantarları ince kıyın. Yağı tencerede eritip patates, havuç, mantar ve bezelyeyi ekleyip sote ederek iyice kavurun. Sonra tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukları bir kasenin içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar harç doldurun. Rulo şeklinde sarın. Yağlanmış tepsiye dizin. Daha sonra üzerlerine bir miktar margarin sürüp, tepsiye yarım çay bardağı su ilave edin. Fırında 20 dakika pişirin. Kızaran tavukların üzerine kaşar peynirlerini yerleştirip, peynirler eriyince servis yapın.
MALZEMELER (5 kişilik) 5 adet tavuk biftek 1 adet patates 1 adet havuç 3 kaşık bezelye 3 kaşık konserve mantar Karabiber, kekik, tuz 2 kaşık margarin 5 adet kare kesilmiş kaşar peyniri