HAZIRLANIŞI Elmaları yıkayın. Limon suyu ve pudra şekerini karıştırın. Kaymağı, portakal reçelinin ve kabuğunun yarısı ile karıştırın. Elmaları Elmaları dörde bölüp çekirdeklerini ayıklayın. Ardından ince dilimler halinde doğrayın. Kırmızı ve yeşil elmaları değişmeli olarak 4 servis tabağına daire şeklinde yerleştirin. Üzerlerine hemen limon suyu dökün. Ortalarına birer kaşık kaymaklı karışımdan yerleştirin. Kaymağın üzerini kalan reçel ve kabuklarla süsleyin. Dilerseniz elmalı kolay tatlıyı nane yaprakları ile süsleyebilirsiniz.
MALZEMELER (4 kişilik) * 2 tane kırmızı elma * 2 tane yeşil elma * 4 yemek kaşığı kadar limon suyu * 2 çorba kaşığı kadar pudra şekeri * 150 gr kaymak * 2 yemek kaşığı portakal reçeli * 1 kaşık portakal kabuğu rendesi