HAZIRLANIŞI Patates ve havuçları soyup, küp şeklinde doğrayın. Mantarları, ince kıyın. Yağı tencerede eritip patates, havuç, mantar ve bezelyeyi ekleyip sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukları bir kasenin içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar harç doldurun ve rulo şeklinde sarın. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine bir miktar margarin sürüp, tepsiye yarım yarım çay bardağı su ilave edin. Fırında 20 dakika pişirin. Kızaran tavukların üzerine kaşar peynirlerini yerleştirip, peynirler eriyince servis yapın.
MALZEMELER (5 kişilik) * 5 adet tavuk biftek * 1 adet patates * 1 adet havuç * 3 yemek kaşığı bezelye * 3 yemek kaşığı konserve mantar * Yeteri kadar karabiber, kekik ve tuz * 2 yemek kaşığı margarin * 5 adet kare kesilmiş kaşar peyniri