HAZIRLANIŞI Sulandırılmış yoğurdu, yumurta, zeytinyağı, süt, peynir, tuz ve karabiber ile bir kapta iyice karıştırın. Yufkalardan birini tezgahın üzerine serin. Üzerine, bu karışımdan ince bir kat sürün. Üzerine diğer yufkayı yayın ve yine karışımdan sürün. Yufkalar bitene kadar bu işlemi sürdürün. En üstteki yufkaya sürmeyin. Yufkalardan dilediğiniz büyüklükte bir bardak yardımıyla yuvarlaklar kesin. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın.
MALZEMELER (4 kişilik) * 5 adet yufka, karabiber * 200 gr yumuşak yağsız beyaz peynir * 2 su bardağı yoğurt * 1 çay bardağı zeytinyağı * 2 adet yumurta ve tuz * 1.5 su bardağı süt * Kızartmak için sıvı yağ