HAZIRLANIŞI Un ve şekeri karıştırın. Ocağa alıp, süt ve vanilyayı da ekleyerek, muhallebi kıvamına getirin. Sonra kremayı ekleyip, soğuyana kadar robotta çırpın. Bu arada, 12 adet milföyü bir tepsiye yan yana dizin. Bir kürdanla milföylerin üzerine 1-2 tane delik açın. Önceden ısıttığınız fırında milföylerin üzeri kızarıncaya (Yaklaşık 15 dakika) kadar pişirin. Üstleri kızaran milföyleri fırından çıkartın. Soğuduktan sonra bir tanesini servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız kremadan sürüp, çilekleri (Ya da muz dilimlerini) sıra sıra dizin. Bütün milföy hamurlarına aynı işlemi uygulayın. Üzerine elenmiş pudra şekeri serpiştirip servis yapın.
MALZEMELER (6 kişilik) * 12 adet milföy * 1 çay bardağı un * 1 su bardağı şeker * 3 su bardağı süt * 2 paket vanilya * 4 çorba kaşığı krema * 3 su bardağı çilek veya muz * 1 çay bardağı pudra şekeri