HAZIRLANIŞI İlk olarak sosunuzu hazırlayın. Derin ve yayvan bir karıştırma kabına 5 çorba kaşığı zeytinyağı, 2 çorba kaşığı üzüm sirkesi, dövülmüş 1 diş sarımsak, tuz ve karabiberi alıp iyice karıştırın. Öte yandan, oldukça derin bir başka karıştırma kabında; kabak domates, zeytin, fesleğen (Maydanoz da olabilir) ve haşlanmış makarnayı ilave edip, hazırladığınız sosu zerine dökün. Üzerini dilediğiniz malzeme ile süsleyin. İyice karıştırarak servis yapın.
MALZEMELER (4 kişilik) * 1 adet kabak * 2 adet domates * 1/2 su bardağı yeşil ve siyah zeytin * 1/2 su bardağı kıyılmış fesleğen * 1 paket haşlanmış makarna * Sos için: tuz, karabiber * 5 çorba kaşığı sızma zeytinyağı * 2 çorba kaşığı üzüm sirkesi * 1 diş sarımsak