HAZIRLANIŞI Soğanları kavurun. Havuçları dilimleyin, etle soğana ekleyin. 20 dakika pişirin. 5 bardak su, patates, bezelye, sarımsak ve tuz koyup 45 dakika kaynatın. Bu malzemeleri süzüp bir tepsiye yayın, üzerine kekik serpip suyunu çekmesi için fırında pişirin. Krep için un, yumurta, süt ve tuzu çırpın. Maydanoz ve dereotunu ekleyin. Tavada krepler yapın. Krepleri kaseye oturtun, içine etli harcı yerleştirin, bohça şeklinde katlayıp, ters çevirerek tepsiye dizin. Üzerine birer dilim domates koyarak 180 derecelik fırında 10 dakika pişirin, sıcak servis yapın.
MALZEMELER (4 kişilik) * 500 gr kuşbaşı et * 2 havuç, 2 patates * 200 gr bezelye * 2 orta boy soğan * 2 diş sarımsak, 4 sivri biber * 2 orta boy domates * 1 litre su, kekik, tuz * 50 g margarin * Krep için: 1 yumurta * Yarım su bardağı un * 1 su bardağı süt * Maydanoz, dereotu, tuz