HAZIRLANIŞI Krep için bütün malzemeleri derin bir kabın içine alın. Çırpma teliyle, pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpın. Karışımı tel süzgeçten geçirin. Teflon tavada çok ince olacak şekilde pişirin. Krepleri hazırladıktan sonra muzları ince doğrayıp ceviz içi, Antep fıstığı ve balla karıştırın. Kreplerin içine karışımdan koyup, dolma gibi sarın. Servis tabağına aldığınız kreplerin üzerine kaymak koyun. Mevsim meyvelerin dilimleyerek servis yapın. MALZEMELER * 2 adet yumurta * 1 su bardağı un * 1 su bardağı süt * 1 çorba kaşığı sıvı yağ * Bir tutam tuz * 3 adet muz * Dövülmüş çeviz içi * Dövülmüş antep fıstığı * 100 gram bal * Kaymak * Mevsim meyveleri