* A vitamini: Havuç, yeşil sebzeler
* B1 (thiamine) vitamini: Tahılgiller
* B2 (riboflavin) vitamini: Et, karaciğer, tahılgiller
* B2 (niacin) vitamini: Et, fındık, ceviz, baklagiller
* B6 (pyridoxine) vitamini: Et, karaciğer, tahılgiller
* B12 vitamini: Et, balık, yumurta, süt
Hangi vitamini almalısınız
* Folik asit: Kepekli gıdalar, tahılgiller, yeşil sebzeler (ıspanak, şalgam), turunçgiller (portakal, mandalina) mercimek, börülce, fasulye, bezelye
* C vitamini: Turuçgiller (portakal, mandalina), domates
* Kalsiyum: Süt ve süt ürünleri ( Günde 3 porsiyon; Bir bardak süt veya bir dilim sert peynir 300 mg. kalsiyum içerir.)
* İyot :Deniz ürünleri, iyotlu tuz
* Demir: Et, yumurta, tahılgiller, dana karaciğeri, fasulye, bezelye, erik suyu
* Magnezyum: Deniz ürünleri, baklagiller, tahılgiller
* Çinko: Et, deniz ürünleri, yumurta ProteinEt, balık, süt ve süt ürünleri