Ispanaklı omlet sandviç Vücudun dayanıklılığını artıran ve vücuda kuvvet veren ıspanak yumurta dilimleri arasında servis edilir. Yumurtalar çırpılır, uygun boyuttaki dikdörtgen kalıbına dökülür. Önceden ısıtılmış fırında omlet kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Fırından çıkarıldıktan sonra eşit üçgenler şeklinde 2'ye bölünür. İç malzemesi için ıspanak tavada zeytinyağı ve soğan ile sotelenir, içine tuz ve karabiber eklenir. Dilimlenmiş yumurta dilimleri arasına sotelenmiş malzeme sürülür. Aralarına domates dilimleri yerleştirilerek servis edilir.
Elmalı toplar Elma ve havuç ile hazırlanan çikolatalı mini toplar. Öncelikle havuçlar ve elmalar rendelenir. Rendelenen havuç ve elmanın suyu iyice sıkılır. Petite bisküviler robotta çekilir. Cevizler dövülüp, küçük parçalar haline getirilir. Havuç, elma, bisküvi, ceviz ve kuru üzümden oluşan malzemeler bir kasede karıştırılır. Karıştırılmış malzemeden minik toplar hazırlanır. Süt ile şokola ateşte karıştırılır ve koyu kıvama geldikten sonra toplar pudingin içine batırılır. Çikolata soslu toplar soğumaya bırakılır.