FİLİZ ÇALIŞTIRAN UYARIYOR... * Bayat tavuklar çamaşır suyu ile beyazlatılarak piyasaya sunuluyor.
* Sucuğun içine çöpe atılması gereken akciğer parçaları konuluyor.
* Beyaz peynire kireç katılarak parlak beyaz olması sağlanıyor.
* Dönerin içine tavuk sakatatı ve öğütülmüş tavuk bacağı katılıyor.
* Leblebi tozuna tuz, fıstık tozuna ise bezelye ve boya karıştırılıyor.
* Yoğurdu daha katı hale getirmek için büyük baş hayvanların yağından elde edilen toz halindeki jelatin kul-lanılıyor. Halka bu yoğurt köy yoğurdu diye satılıyor.
* Salam ve sosise tavuk derisi, bağırsağı ve taşlık karıştırılıyor.
* Karabibere renk alması için kanserojen boya katılıyor.
* Sütün öz yağı alınarak, katıyağ ile karıştırılıyor. Böylece, yağlı süt imajı veriliyor.
* Küf tutmuş ve bayatlamış peynirler, eritilerek eritme peynir haline getiriliyor.
* Tereyağına patates ve margarin karıştırılıyor.
* Ekmeğe karbonatkatılarak beyazlaştırılıyor.
* Ufalanmış peynir birleştirilip yeniden kalıp peynir yapılıyor.
* Zeytinyağına pamuk yağı karıştırılıyor.
* Kırmızı bibere kiremit tozu karıştırılıyor.
* Son kullanma tarihi geçmiş sucuklar, yeni yapılan sucuklarıniçine karıştırılarak yeniden imal ediliyor.