Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 08 Ocak 2008  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Gençlik iksiri yiyecekler
Soyanın yeri farklı
Çillerden kurtulma yolu

Gençlik iksiri yiyecekler

Yıllara meydan okumak için bol miktarda avokado, tarçın, susam, greyfurt ve kırmızı acı biber tüketin....



Her biri sizi formda tutan ve yaşlanma emareleriyle savaşan yiyecekler. İşte onları yemek için diğer nedenler... Böğürtlen: İçerdiği anti-oksidanlar cilt yaşlanmasına karşı savaşır. Böğürtlen, kan dolaşımındaki şeker emilimini yavaşlatan lifler açısından da zengindir. Yeme şekli: Bir kase böğürtlen günlük anti-oksidan ihtiyacınızı karşılar. Avokado: Düşük kolesterol, düşük sodyum, zengin Omega-3 yağ asitleri içeren avokado, yağ yakılmasını sağlar. Ayrıca yaşlanma işaretlerini yavaşlatan E vitamini içerir. Yeme şekli: Peynir yerine kızarmış ekmeğin üzerine koyun ya da salataya ekleyin. Tarçın: Tarçının içindeki antioksidan, vücudun kan şekeri seviyesini stabilize etmesine yardımcı olur ve karbonhidratlara duyulan isteği sakinleştirir. Yeme şekli: Dilimlenmiş, ısıtılmış ya da pelte haline getirilmiş elmanın üstüne tarçını dökün. Çayınıza baharatlı bir tat için tarçın çubuğu koyun. Susam tohumu: Sağlıklı bir karaciğer için ideal ve yağ yakımını destekleyen doymamış yağ, E vitamini ve kalsiyum açısından iyi bir kaynaktır. Yeme şekli: Tahinle ya da kızarmış ekmeğin üzerine balla sürebilirsiniz. Ayrıca kızarmış susam tohumlarını sebzelere ekleyin, oldukça lezzetli olur. Greyfurt: Güçlü anti-oksidanlara sahiptir ve yaşlanmayla ilgili hastalıkların çözümünü kolaylaştırır. Ayrıca düşük kalorili bir yiyecektir, yarım greyfurt sadece 60 kalori içerir ama bir elmadan daha fazla life sahiptir. Yeme şekli: Sağlıklı bir kahvaltının bir parçası olarak ya da yemeğin sonunda yiyebilirsiniz. Kan şekerinizin olumsuz etkilerini bertaraf eder. Acı kırmızı biber: Geçici olarak metabolizmaya destek olur ve kan şekeri seviyesini düzenler. Yeme şekli: Her türlü kuru ya da taze kırmızı biber işe yarar. Ama en iyisi yemeği pişirirken eklemektir.



DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Çakır'ın ekmeği ye ye bitmez!Bebek hasretine son verin
Sağlıklı evlilikte cinsel...'Sessiz Gemiler' Yeşim'siz
2008 yılına düşerek girdiBandanaları kulisten çaldırdı
Topuk sesleri kavga çıkardıDiva'yı çok kızdıracak...
Sunucu gitti oyuncu döndü500 üyesi var
Tansiyon baş ağrısı yapıyorSigara kırışıklığı artırıyor
Yemekte meyve yemeyinPüf noktası
Acil servisGünün mönüsü
Çelebi Çiçek ile Tarot kartlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Başbakan Başbakan gitti öz baba gitmedi
Diyarbakır'daki hain saldırıda hayatını kaybeden Eren'in dramının...
Sevdiği hemşireyi ambulanstan...
Zenginler kayıp
İnadına hayat
'Derin devlet' elde
Belçikalılar da Türk!
Torpile kamera önlemi geliyor!
SPOR
Yıldız Yıldız operasyonu
Appiah'ın menajerini arayan Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Acilen gel,...
Emre sürpriz olmaz
Sen anlaş gerisini bize bırak
Fener'e Vogel teklifi
Coloccini'ye yeni formül
Tolga üç hafta yok
Orta saha alarm veriyor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Çok Bulutlu 9°C 2°C 
ANKARA Sisli 1°C -10°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 14°C 4°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 17°C 9°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 15°C 5°C 
EKONOMİ
IMKB E: 52.569,540 D:% 0,08
DOLAR S: 1,167 D:% 0,00
EURO S: 1,717 D:% -0,17
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku
r:: oZOjMTFjYWh0n598fGVjMXyuZTAwamMxMGqvfDFjbDk3Z2Q5OWY= -->