Toros Çorbası İrmik ile bulguru karıştırın. Rende soğan ve yumurta akını karışıma ilave edin. Tuz, karabiber ve çok az su koyup hamur kıvamında yoğurun. Karışımı nohut büyüklüğünde parçalara ayırıp yuvarlayın. Et suyunda bulgurlu topları haşlayın. Nohutu tencereye ekleyip 5 dakika pişirin. Terbiye için, un, yoğurt ve limon suyunu çırpın. Tencereye koyup 10 dakika pişirin. Üzerine yağ-biber koyun.
MALZEMELER 1 su bardağı irmik 1 su bardağı ince bulgur 1 soğan 2 yumurta akı Tuz, karabiber, toz kırmızıbiber 2 litre et suyu 250 gr haşlanmış nohut 75 gr tereyağı Terbiye için: 1 bardak un, 1 bardak yoğurt, yarım limonun suyu