1. gün: Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeğine domates püresi sürün. Üzerine 30 gr beyaz peynir ve salatalık koyun. Ara öğün: 1 dilim kepekli etimek, üzerine 1 çay kaşığı bal şurup, muz. Öğle: 1 porsiyon tavuk şiş ve salata Akşam: Piliç ızgara ve salata.
2. gün: Kahvaltı: Meyveli, yulaflı yağsız yoğurt ve çay. Ara öğün: 1 adet havucu rendeleyip 150 gr yoğurtla karıştırın. Öğle: Ton balıklı salata. Ara öğün: 2 yemek kaşığı yağsız labne peyniri ve 3 grissini. Akşam: 1 porsiyon haşlanmış sebze ve ızgara balık.
3. gün: Kahvaltı: Meyveli yoğurt ve kepekli bisküvi. Öğle: 2 dilim kepek ekmeğinin üzerine domates püresi, arasına 2 yaprak roka, 1 dilim domates ve kıvırcık koyun. Tuz ve karabiber. Akşam: Yarım göbek salata, 2 dilim kepek ekmeği
4. gün: Kahvaltı: 1 porsiyon meyve salatası. Öğle: 1 porsiyon ton balığı ve salata Akşam: Haşlanmış ve soğanla kavrulmuş patates.
5. gün: Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir ve salatalık. Ara öğün: Yarım mango, 100 gr yoğurtla. Öğle: Haşlanmış brokoli ve havuç salatası. Akşam: Mantar ve tavuklu krep.
6. gün: Kahvaltı: 1 kase kuru meyveli müsli. Ara öğün: 1 dilim etimeğe 2 yemek kaşığı sürülmüş yağsız labne, 1 adet mandalina. Öğle: Sebzeli, mantarlı krep. Ara öğün: Pekmezli (1 yemek kaşığı), yoğurt (100 gr), 1 adet armut. Akşam: Izgara tavuk ve haşlanmış Brüksel lahanası.
7. gün: Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği ve yağsız labne peyniri. Öğle: 1 ızgara köfte, domates ve kepek ekmeğiyle yapılmış hamburger Akşam: Mercimek köftesi ve salata.