HAZIRLANIŞI 1 adet patlıcan ve 1 adet kabağı yıkadıktan sonra kabuklarını soyup 2 cm kalınlığında halka halka doğrayın. Kızdırılmış soya yağında kızartıp kağıt havlu üzerinde iyice süzdürün. Hafif haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızıbiberle karıştırıp fırın kabına yayın. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin ve 170 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER (1 kişilik) * Yarım su bardağı Amerikan pirinci * 100 gr somon balığı * 1 adet bostan patlıcanı * 1 adet kabak * 50 gr rendelenmiş kaşar peyniri * Kızartmak için: Soya yağı * 1 tutam karabiber, kırmızıbiber * Tuz