Hazırlanışı Sarımsağı sote edin. Doğranmış ıspanağı ekleyip kavurun. Tuz ve karabiber serpip ocaktan alın. Sos için; margarinle unu kavurun. Sütle karıştırarak pişirin. 1 tutam tuz ve muskat serpin. Fırın kalıbını yağlayıp bütün yufkanın birini kenarları dışa sarkacak şekilde yayın. Üzerine pastarıma ve beşamel sos eklenmiş ıspanaklı karışımı yayın. Dışa sarkan yufkanın kenarlarını içe doğru kıvırın. Yufkanını kenarına yumurta sarısı sürün. Rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin ve pişirin.
MALZEMESİ (6 kişilik) * 700 gr ıspanak * 2 yufka, 2 diş sarımsak * 4 çorba kaşığı sıvıyağ * 4 dilim pastırma * 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri * 1 yumurta sarısı, tuz, karabiber * Beşamel sos için 1.5 su bardağı süt * Yarım su bardağı un, 50 gr margarin * 1 tutam muskat, tuz, karabiber