GLUTENSİZ PASTA Malzemeler: * 500 gr glutensiz bisküvi * 100 gr margarin * 1 su bardağı süt * 1 kahve fincanı kakao * 1 çay bardağı pudra şekeri * 1 çorba kaşığı rendelenmiş Hindistan cevizi * 1 su bardağı dondurulmuş vişne * 2 çay bardağı iri çekilmiş Antep fıstığı * 1 çorba kaşığı kakao
Hazırlanışı: Bisküvileri küçük küçük kırın. Margarini eritip ılıtın ve bisküvilere ekleyip karıştırın. Kakao ve pudra şekerini ılık sütte eritip bisküvili karışıma ekleyin. Birkaç vişneyi süsleme için ayırın. Hindistan cevizi, vişne ve Antep fıstığını ilave edip karıştırın. Karışımı alüminyum folyonun üzerine alıp rulo yapın. Buzlukta katılaşıncaya kadar bekletin. Servis tabağına alıp üzerindeki folyoyu çıkarın. Üzerine kakao serpip ayırdığınız vişnelerle süsleyin. Dilimleyip servis yapın.