HAZIRLANIŞI Unun ortasına az maya, şeker, ılık süt, yumurta ve tuz koyarak orta sertlikte hamur yoğurun. Üzerine nemli bez örterek 15 dakika dinlendirin. Fındık içi, şeker, tarçın, kıyılmış çikolata, Nescafe ve sütü karıştırın. Yumurta akını mikserle kar haline getirin. Unlanmış zeminde merdane ile hamuru yarım santim kalınlığında açın. Ortasının her bir tarafına iç malzemesini eşit olarak yerleştirin. Kar halindeki yumurta akını üzerine sürün. Rulo yapın. Üzerine yumurta sarısını sürün. 170 derecelik fırında pişirin. Pudra şekeri ile süsleyin.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 2 bardak un, 1 tutam tuz * 30 gr yaş maya (kıyılmış) * 1.5 çay bardağı ılık süt * 3 adet kesme şeker * 100 gr margarin * 1 yumurta sarısı * İç malzemesi 1 su bardağı çekilmiş fındık * 1 kahve fincanı şeker * 2 çay kaşığı tarçın * 100 gr kıyılmış çikolata * 2 tatlı kaşığı Nescafe * 2 yumurtanın sarısı, 1.5 fincan süt * Üzerine 1 yumurta sarısı, pudra Şekeri