HAZIRLANIŞI Bir tavada yağla birlikte küçük doğranmış soğanı kavurun. Kuşbaşı doğranmış tavukları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp doğranmış patates ve havucu ilave edin. Bezelyeyi ve son olarak baharat ve tuzu ekleyerek 5 dakika pişirin. Yufkaları dörde bölün ve her bir parçayı ufak kaselerin içine yerleştirin. Tavuklu harcı içlerine doldurun. Dışta kalan yufkaları harcın üstünü kapatın. Sonra kaseyi ters çevirip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine önceden hazırlanmış beşamel sosu ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin. Isıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 2 adet yufka, 2 havuç * 2 adet patates * 250 gr bezelye * 1 adet soğan, beşamel sos * 2 adet tavuk göğsü * Yeni bahar, tuz, yağ * Rendelenmiş kaşar peyniri